Nadaljevanje nepoštene poslovne prakse bank: Banke ponovno izigravajo tako javnost kot kreditojemalce! Nova24TV.si, 8. 9. 2020

Potem, ko je Združenje bank Slovenije (ZBS) na svoji spletni strani objavilo “Smernice za ureditev razmerij med bankami in kreditojemalci”, katerih potrošniška kreditna pogodba je nominirana v švicarskih frankih ali vsebuje valutno klavzulo v švicarskih frankih, Združenje Frank, ki so ga ustanovile fizične osebe z namenom uveljavljanja, zaščite in izboljšanja pravic potrošnikov, zlasti uporabnikov kreditnih in finančnih institucij, poudarja oceno, da je predlagana rešitev najslabša do sedaj, ker sploh ne rešuje neomejenega valutnega tveganja, ki je ključen problem v kreditnih pogodbah.

Za ogled celotnega članka, klikni na spodnjo povezavo: