Sedmo regionalno srečanje, Koper, sobota, 20.6.2015

Spoštovani članice in člani Združenja Frank !

Naše sedmo regionalno srečanje nadaljujemo na obali v Vanganelu pri Kopru, v soboto, 20.06.2015 ob 18. uri v Zadružnem domu – Vanganel pri Kopru, Vanganel 38, 6000 Koper. Dostop tu: https://plus.google.com/116286295868249012912/about?gl=si&hl=sl

Namen regionalnih srečanj je predvsem, da se bolje spoznamo in trdneje povežemo. Ožja ekipa Združenja Frank vam bo na srečanju podrobneje predstavila delovanje društva in načrt dela. Ob članih Združenja Frank iz Obale in seveda vse Slovenije, so na srečanju dobrodošli tudi morebitni nove članice in člani!

Ker je srečanje napovedano za soboto 20.06.2015, vas prosimo, da nanj opozorite tudi tiste članice in člane iz regije, ki jih poznate in ki morda ne preverjajo vsakodnevno novic na naši spletni strani ali FB profilih.

V enem od prejšnjih sporočil smo vas obvestili, da iščemo regionalne vodje, ki bi olajšali in pohitrili komunikacijo med vodstvom in člani na lokalni ravni, zato ponovno apeliramo na vas, da nam zainteresirani to sporočite in tako sodelujete že na enem od naslednjih internih sestankov.

Na srečanju se nam bo predstavil odvetnik Mitja Matelič iz Odvetniške pisarne Matelič in Matelič (Nova Gorica), ki že aktivno sodeluje z našim društvom. V kolikor se želite z njim povezati vas seveda vabimo, da ga pokličete in se najavite za termin:

E : info@matelic.si
T : +386 59 03 3007
M : +386 31 705 562

Lokalna organizatorka je ga. Nevija Marancina, ob tej priložnosti se ji še enkrat iskreno zahvaljujemo za trud.

Že pred časom smo člane preko FB profila obvestili, da bomo do Kopra organizirali avtobusni prevoz. Zaradi neodzivnosti je prevoz odpovedan.

Se vidimo v Kopru!

Z lepimi pozdravi,