Šesto regionalno srečanje, Celje, četrtek, 14.5.2015

Drage članice in člani Združenja Frank!

Naše, že šesto regionalno srečanje, nadaljujemo tokrat v Celju, v četrtek, 14.05.2015, ob 18h, v Mladinskem centru Celje – Mariborska cesta 2, 3000 Celje –

Namen regionalnih srečanj je predvsem, da se bolje spoznamo in trdneje povežemo. Ožja ekipa Združenja Frank vam bo na srečanju podrobneje predstavila delovanje društva in načrt dela. Ob članih Združenja Frank iz Celja in okolice so na srečanju dobrodošli tudi morebitni nove članice in člani !!

Na srečanju se nam bo predstavil tudi odvetnik Robert Preininger iz Odvetniške pisarne Preininger (Šmarje pri Jelšah), ki  že sodeluje z našim društvom. Z veliko znanja in dobrim poznavanjem prava nas je prepričal, da je vreden zaupanja. Tudi našo problematiko zelo dobro obvlada. Zato vas seveda vabimo, da ga lahko že pokličete in se najavite za termin:

Odvetnik Robert Preininger iz Odvetniške pisarne Preininger (Šmarje pri Jelšah)
E : preininger.robert@siol.net
T : +386 3 818 2660
M : +386 31 360 732

Ker je srečanje napovedano že 14.05.2015, vas prosimo, da nanj opozorite tudi tiste članice in člane iz regije, ki jih poznate in ki morda ne preverjajo novic na naših spletnih straneh vsakodnevno. Prosimo tudi, da vašo udeležbo potrdite v “dogodku” na Facebook strani Združenje Frank.

Na svidenje v četrtek 14.05.2015, ob 18 uri.

Z lepimi pozdravi.