Postani član

Letna članarina v Združenju Frank po sklepu Zbora članov združenja znaša 30 EUR.

Vemo, da ste se številni zaradi kredita, vezanega na švicarski frank, znašli v resnih denarnih težavah. Toda 30 EUR je malenkost v primerjavi s tem, koliko ste že preplačali oderuški kredit in koliko se vam še obeta odplačila v prihodnosti, saj so naši krediti večinoma dolgoročni. Ne pozabimo, da prav banke pomembno vplivajo na rast tečajev valut z velikimi posli na medvalutnem trgu. Vprašljivo je torej, ali jih bomo ob pogojih, ki so nam jih vsilile banke, sploh kdaj odplačali.

Z delovanjem Združenja Frank se nakazuje dobra možnost, da se bomo tega bremena za nazaj in naprej lahko rešili ali si ga vsaj olajšali. Aktivni članice in člani si bomo za to vsekakor prizadevali po najboljših močeh. Za naše aktivnosti pa potrebujemo tudi finančna sredstva. Pošta, telefon, vzdrževanje spletnih komunikacij, stiki z javnostmi, vse to stane. Če nam ne bo preostala nobena druga kot sodna pot, bodo s tem povezani znatni stroški. Skupaj bomo te stroške lažje zmogli kot vsak sam. Združenje Frank je namenjeno povezovanju ljudi, ki bi težko sami dosegli rešitev iz svoje kreditne stiske, bodisi zaradi pomanjkanja časa ali informacij, bodisi prav zaradi velikih stroškov, ki jih boj z bankami neogibno zahteva.

V skladu z Zakonom o društvih finančno poslovanje Združenja Frank mora biti in bo povsem transparentno. Vsa prejeta sredstva iz članarine in donacij bodo namenjena nemotenemu delovanju Združenja Frank. Vsi aktivni člani združenja delujemo prostovoljno in za svoje delovanje NE prejemamo plačila. V kolikor bi ob izteku našega boja Združenju Frank ostala neporabljena sredstva iz naslova nakazanih članarin, bomo ta denar razdelili dobrodelnim organizacijam po izbiri članov združenja.

Verjamemo, da nam bo uspelo, a zagotovo ne čez noč. Četudi bo v prihodnjih mesecih tečaj švicarskega franka spet ugodnejši za kreditojemalce, nas to ne bo ustavilo. V letih odplačevanja kredita, ki so še pred nami, se lahko zgodi še marsikaj, mi pa nismo špekulanti, da bi tvegali. Zato moramo naš skupni problem s skupnimi močmi rešiti čimprej! Vsi si želimo mirno spati in uresničevati svoje življenjske načrte, ne pa da nas razžirajo skrbi, da dnevno strahoma preverjamo tečaj in preračunavamo, ali bomo zmogli naslednji obrok kredita in čemu se bomo zato morali odreči. Ko vse to premislite, članarina 30 EUR ni veliko.

Članarino 30 EUR lahko nakažete na TRR Združenja Frank. Navodila za izpolnjevanje UPN naloga so na voljo tukaj.

PRI ODDAJANJU IZPOLNJENEGA OBRAZCA ZA REGISTRACIJO LAHKO PREJMETE SPOROČILO O NAPAKI, NA KATEREGA SE PROSIMO NE OZIRAJTE!
PO ODDANEM ELEKTRONSKEM OBRAZCU, PROSIMO KONTAKTIRAJTE IN OBVESTITE O PRIJAVI NA E-NASLOV: pristopnice@zdruzenje-frank.si !
VSA VPRAŠANJA V ZVEZI S ČLANSTVOM POŠLJITE NA pristopnice@zdruzenje-frank.si  (ne na info@zdruzenje-frank.si).

Pristopnico izpolnite s pomočjo vnosnih polj spodaj. Po elektronski pošti boste prejeli PDF dokument, ki ga natisnite, podpišite, skenirate in pošljete na elektronski naslov pristopnice@zdruzenje-frank.si. Če te možnosti nimate, ali pa ne prejmete PDF dokumenta po elektronski pošti, lahko spodaj prevzamete pristopnico in jo pošljete po pošti na naslov Združenje Frank, Klanec 4, 2345 Bistrica ob Dravi.

Pristopna izjava Združenje Frank

Pristopnica

Polja, označena z * so obvezna.

Obvezno

Neobvezni podatki

Trajanje kredita

Vabimo Vas, da se nam pridružite na zaprti Facebook skupini Združenja Frank, namenjeni izključno registriranim članom društva. Prosimo Vas, da v primeru, če v društvo niste prijavljeni pod imenom, ki ga uporabljate na Facebook, ob prošnji za vstop dodate sporočilo, pod katerim imenom ste se prijavili oz. ali na Facebook zastopate partnerja ali sorodnika ter njegovo ime, datum prijave in datum plačila članarine. S tem nam boste olajšali administrativno preverjanje in pospešili vstop v Facebook skupino. Sicer Vas tudi lepo prosimo, da upoštevate navodila in napotke administratorjev in posredujete zaprošene podatke, saj pri odobritvi vstopa v skupino preverjamo članstvo.

S podpisom izjavljam, da:

  • želim postati član/ica društva ZDRUŽENJE FRANK,
  • sprejemam statut društva ter se zavezujem ravnati po njem,
  • bom redno in pravočasno plačeval članarino,
  • dovoljujem društvu zbiranje, obdelavo in uporabo svojih osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Prosimo delite vsebino ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone